Coachees

*Freija: “Bedankt voor het traject dat je met mij hebt afgelegd. Ik heb hier heel erg veel aan gehad, en ben ervan overtuigd dat de zaadjes die we samen hebben gezaaid heel binnenkort tot volle bloei zullen komen – eigenlijk voel ik dat het nu al aan het gebeuren is. Je bent een zeer goede luisteraar, je bent empathisch, je hebt een heel sterk analytisch vermogen en je bent concreet en praktisch ingesteld.”

*Hilde: “Ik heb genoten van de coaching en heb er bruikbare lessen uit geleerd. Ik heb het initiatief kunnen nemen om een bij-job te zoeken, die ik nog steeds met veel plezier doe.”

*Lieselot: “Een goeie coach is… Line Windey.”

* Deborah: “Mijn coachingrelatie met Line was aangenaam: vriendschappelijk en toch bedachtzaam. Line heeft een professionele houding. De methodiek en aanpak zijn nuchter, tegelijkertijd veel ruimte latend voor de eigenheid van de persoon. Die combinatie heeft heel goed gewerkt voor me. Mijn doelen zijn bereikt. De paar gesprekken hebben heel veel veranderd in mijn praktisch bestaan. Het is grappig hoe mijn leven veranderd is.”

*Siemke: “Line als coach hebben is een schitterende ervaring. Door haar integriteit, haar respectvolle manier in omgang, haar prikkelende diepgaande vragen en haar analysevermogen ben je in de mogelijkheid om samen op pad te gaan naar de antwoorden die je zoekt. Uit ervaring kan ik zeggen dat het absoluut de moeite waard is om de stap naar Line te zetten.”

* Mies: “Line schept een sfeer van vertrouwen en veiligheid. Mijn doel werd op het einde van elke sessie geëvalueerd en bepaalde steeds het verdere traject. Line weet op de juiste momenten de juiste vragen te stellen. Door vooral open vragen te stellen, liet ze veel van de antwoorden van mezelf komen. Ik kan absoluut verder met het resultaat van de coaching.”

*Emilie: “Samen met Line klaarde ik uit wat ik nodig had om goed te functioneren in mijn toenmalige professionele omgeving. We analyseerden de situatie en ontwarden samen een aantal knopen. Dit heeft me geholpen om de situatie voor mezelf helder te krijgen. Ik kan me voorstellen dat als ik later nog eens een klankbord nodig heb als het gaat over mijn professionele leven, ik nog eens contact opneem met Line.”

* Ilse: “Line is een geëngageerde coach, waar je kan op bouwen. Ze wil duidelijk iets betekenen voor je. Line heeft een sterke persoonlijkheid, is een dame met een visie. Ze coacht op een rustige, niet opdringerige manier.”

* Sara: “Line heeft bij mij heel wat in beweging gezet. Een totale aanrader! Er was voldoende vertrouwen en veiligheid, en net dat maakte dat ik me gesteund wist en ook de moed had mezelf bloot te geven. Line straalt een zelfzekerheid en rust uit die volgens mij voor veel mensen werkt. Wat ik erg aan Line apprecieer, is dat ik merk dat ze niet zomaar een methodiek op me toepast, maar ook echt uitstraalt dat ze zélf een ‘hands-on’ en positieve aanpak op haar leven en werk toepast, niks fake aan haar. De aanmoediging deed me deugd en ook de focus op een oplossing, en op potentieel in plaats van op een probleem. Ik kom telkens als een ander mens buiten. Dankzij Line heb ik op heel korte tijd een paar radicale beslissingen gemaakt die mijn leven ten goede hebben veranderd.”

* Benjamin: “Coachen is Line op het lijf geschreven. Ze coacht met een glimlach, is optimistisch en focust op het positieve. Line neemt mensen op een heel uitnodigende en enthousiaste manier mee in een denkproces. Ze is een nieuwsgierig bruisende gids.

* An: “Je voelt dat Line met hart en ziel coacht. Ze komt zeer deskundig over; straalt een vertrouwen uit waarbij mensen gemakkelijk hun hart kunnen luchten.”

* Alessandro : “Line heeft een warme en rustgevende persoonlijkheid. Combineer dat met haar wil om resultaat te boeken en je krijgt de perfecte coach!”

Collega’s

* Rudy Vandamme, coach en trainer bij Het Ontwikkelingsinstituut: “Het is me opgevallen met welke passie Line te werk gaat. Line is een doener, ze weet van aanpakken. Ze heeft frisse ideeën om mensen te engageren en te begeleiden. Ze brengt mensen in hun kracht zodat ze in hun context ook een verschil kunnen maken. Line laat zich leiden door vernieuwende visies in veranderkunde. Ze heeft een ‘open mind’ naar zichzelf en anderen. Ze is een prima coach.”

* Pol Staut, coach en trainer bij Balans: “Ben je op zoek naar een goede, integere coach, dan wijs ik je vol vertrouwen door naar Line. Zij is in staat om jou een veilige omgeving te bieden waarbinnen je aan de slag kunt met jezelf en je professionele problemen en uitdagingen. Door haar manier van luisteren, doorvragen en feedback geven, breng je jezelf verder. Je versterkt je vermogens en je voelt je echt gesteund in wie je bent en verder wil worden. Dit op een zodanige wijze dat je zelf antwoorden vindt op de vraag wat jouw unieke, bredere bijdrage kan zijn.”

* An Goeminne, coach en trainer bij Balans: Line. Gedreven. Warm. Deskundig. Line heeft een groot vertrouwen in jouw kunnen. Ze helpt jou om jouw mogelijkheden te ontdekken en te ontwikkelen. Ze creëert een veilige, uitdagende ruimte waarin je je jezelf mag en kan zijn met je vragen, je onzekerheden, je verlangens en waar je steeds meer leert geloven in je eigen kracht in verbinding met andere.”

* Marcel Hendrickx, coach en trainer bij Het Ontwikkelingsinstituut: “Line is een heel zorgzame coach.  Zij boezemt vertrouwen in en maakt een heel professionele indruk. Als ze coacht weet ze op een sublieme manier structuur en doelgerichtheid te combineren met zorg en aandacht voor haar coachee. Ik beveel haar heel graag aan, omdat ik weet dat je bij haar in goede handen bent.”

* Hans Cnops: “Je laten coachen door Line is een echte aanrader want ik kan haar coachingstijl omschrijven als slim en uitdagend. Hierdoor slaagt ze erin om snel tot de essentie te komen waardoor je getriggerd wordt om die extra stap te zetten.”

* Kelly Esseldeurs: “Ik vind Line een heel wereldse dame, met haar open geest en frisse eigenzinnigheid. Als coach zal ik haar altijd herinneren als iemand die een goed evenwicht weet te vinden tussen sturen, luisteren en anderen inspireren.”

*Gie: “Als je ooit wil gecoacht worden, dit is een fijne madam om als coach te hebben!”