Wat prikkelt me?

Mijn grenzen verleggen. Dromen waarmaken. Sinds 15 jaar zoek ik regelmatig nieuwe horizonten op, veraf en dichtbij. Ik woonde in Bolivië en Spanje en begeleidde enkele verre reizen voor Joker. Andere vanzelfsprekendheden, een andere cultuur, een andere omgang tussen mensen… het kan me ongelooflijk prikkelen. Niet zomaar tevreden zijn met wat nu is. Prikkelen om méér te doen en ook te doén. Een maand vertoeven in een Berlijnse coworking space en www.laatjeprikkelen.be was geboren.

Energie krijg ik van een lang verblijf op een onbekende plek. Van een ontmoeting met een wakkere burger. Van onderweg zijn. Van een groepsgevoel. Van de lentezon die mensen naar buiten lokt. Van fietsen met de tent op de bagagedrager. Van mensen te zien openbloeien. Dat prikkelt mij.

Ik wil mensen prikkelen. Om het beste in onszelf te ontdekken. Want we bloeien open als we onze eigen energie en kracht aanspreken. Mijn aanpak is ontwikkelingsgericht: jouw project, je zelfsturing en je identiteit staan centraal. Positief, altijd met een glimlach, liefst met een kwinkslag.

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben gecertificeerd Ontwikkelingsgericht Coach en master Sociale Agogiek. Agogen bestuderen veranderingsprocessen bij mensen. En ijveren voor een emanciperende samenleving waarin iedereen aan bod kan komen. Dat drijft me in mijn werk. Vroeger bij Samenlevingsopbouw en Oxfam-Wereldwinkels, nu bij Balans en Socius. En als zelfstandig coach.

Mijn opleidingen, werkervaring en aanbevelingen vind je op Linkedin